Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Welkom bij 123-servetten.nl

Alle soorten en kleuren servetten snel gevonden

Bij 123-Servetten vind je alle soorten en kleuren servetten op één plek en tegen de voordeligste prijzen. Het maakt niet uit wat voor een feestje of wat voor gelegenheid jij moet decoreren, jij vind vanaf nu altijd bijpassende servetten. In het assortiment vind je servetten in thema, servetten met bijzondere vormen of servetten speciaal voor de horeca of een kinderfeestje. Het voordeel van servetten shoppen via 123-Servetten is dat je niet lang online hoeft te zoeken naar juist die ene kleur of soort servetten. Wij hebben alles voor je op een rij gezet, zodat jij snel een keuze kan maken en de servetten snel in huis hebt. Dan hoef jij je alleen nog maar te richten op de juiste tafelindeling.

Servetten eenvoudig zoeken en vergelijken

Wanneer je servetten nodig hebt voor wat voor gelegenheid dan ook, dan heb je misschien al precies in je hoofd waar je naar op zoek bent. In dat geval zoek je daar eenvoudig naar door het in te typen in de zoekbalk. Zoek bijvoorbeeld naar Halloween, rode of bruiloft servetten. Binnen het zoekresultaat kun je dan eenvoudig servetten vergelijken en een gewenste selectie te maken. Je kan op deze manier heel eenvoudig aanbieders, prijzen en aantallen vergelijken. Wil je meer specifieke informatie over de servetten vinden, klik dan door naar de website van de aanbieder en je komt uit bij het product op de website van de aanbieder. Heb je nog niet precies in je hoofd naar wat voor servetten je op zoek bent en heb je wat inspiratie nodig? Scroll dan eens door de diverse categorieën in het menu.

Vind ook servethouders en feestpakketten

Op onze website vind je meer dan alleen servetten. Denk bijvoorbeeld aan servethouders of complete decoratiepakketten voor een feest. Denk bijvoorbeeld aan een pakket met feestartikelen voor een 50-jarig jubileum of een versieringspakket voor Valentijnsdag. Alles op één plek snel vinden en vergelijken voor jouw feest of andere gelegenheid om goed te tafelen.

Snelzoeken op merk of design

We hebben het gemakkelijk voor je gemaakt om populaire merken en designservetten snel te vinden. Deze vind je bij ‘Snelzoeken’. Hier vind je merken zoals Lesser & Pavey en Esschert Design. Wanneer je niet weet voor welke servetten je moet gaan, dan weet je met deze servetten in ieder geval dat je een kwalitatief goede keuze hebt gemaakt.

Veilig en vertrouwd shoppen naar servetten

Naast het voordeel dat servetten shoppen via 123-Servetten efficiënt en voordelig is, is het ook nog eens veilig en vertrouwd. Wij werken namelijk alleen samen met betrouwbare webshops en winkels. Zo weet je altijd dat je goede kwaliteit en veilige materialen in huis haalt. Mocht je meer informatie willen hebben over de producten voor je het besteld, neem dan contact op met de desbetreffende aanbieder. Heb je vragen of opmerkingen over het zoeken en vergelijken naar servetten op onze eigen website? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij helpen je graag en zijn er voor om voor jou het shoppen naar servetten gemakkelijker te maken.

Onze 3 meest bekeken artikelen

Santex servies set karton - 20x bordjes/25x servetten - donkergroen -

Santex servies set...

Van: € 14.49
Voor: € 13.76

Meer informatieDirect bestellen
Fun-en-feest.nl
Servetten oranje met decoratie/barok stijl 3-laags 15x stuks -

Servetten oranje met...

 
Prijs: € 4.29

Meer informatieDirect bestellen
Fun-en-feest.nl
15x stuks servetten zilver met decoratie 3-laags -

15x stuks servetten...

 
Prijs: € 4.29

Meer informatieDirect bestellen
Fun-en-feest.nl